Menu

KinderenMusicalLAB

Wil je naast acteren ook zingen, dansen en zelf teksten schrijven ? In deze cursus zullen de kinderen met leuke opdrachten kennismaken met deze drie podiumkunsten. Dat loopt een beetje door elkaar in de lessen; kinderen zien het vaak ook niet als verschillende disciplines.

Een andere rol spelen, samen spannende verhalen verzinnen en scènes maken. Als je toneel speelt kan alles! Plezier staat voorop!

Aan het einde van de cursus geven ze een korte presentatie!

Spelenderwijs werken we aan verschillende vaardigheden:

  • Fantasie
  • Creativiteit
  • Muzikaliteit
  • Samenwerken en samenspelen

Dit LAB is bedoeld voor kinderen die graag willen spelen, zingen en bewegen. Ervaring is niet nodig. Na MusicalLAB kan je gerust nog een keer deelnemen, iedere cursus is weer anders. Je kan ook doorstromen naar de TheaterSpeelPlaats om je verder te ontwikkelen.

Over de docent

Ramona Verkerk

Opleiding: Studio Herman Teirlinck, Theater Docent verkort aan de AHK. Werk: naast mijn werk als actrice met name theater docent (o.a. Amsterdams Theaterhuis, Theater Tij, Articance, MBO Creative College). Heb mij verdiept in het schrijven van theater en muziek (o.a. Muziek op I-Tunes @ Spotify en een publicatie in Etcetera) en een grote passie voor het ontwikkelen van educatie en het geven van educatieve workshops (o.a. HNT Jong, ITA).

lees meer neem contact op