Menu

KinderenTheaterdag in de voorjaarsvakantie

In de schoolvakantie kan je een hele dag naar de Theaterschool! Onze docenten gaan in één dag een voorstelling maken met de hele groep.
Heerlijk de hele dag lekker toneelspelen, scènes maken, met z’n allen het verhaal verzinnen, repeteren en dan optreden!
Bij de Theaterdagen werken we in groepen in verschillende leeftijdscategorieën: 6-8 jr en 9-12 jr. Iedereen is welkom, je hoeft geen ervaring te hebben met toneelspelen.

De opzet van de Theaterdagen is vooral bedoeld om samen met leeftijdsgenoten een leuke plezierige dag te hebben. De docent werkt altijd vanuit een thema, boek, verhaal of andere inspiratiebron. Samen maken we in 1 dag een voorstelling en die spelen we in de Theaterzaal om 14.00 uur.

Spelenderwijs werken we aan:

*creativiteit
*spelplezier
*samenwerken en samen spelen
*communiceren
*presenteren

Wij verzorgen fruit, koekjes, en drinken. Kinderen nemen hun eigen lunch mee.

Over de docent

Reno van Rijsewijk

Opleiding: ArtEZ docent theater Arnhem, Toneelacademie Maastricht (acteursopleiding). Werk: Producties, zoals De aanslag (Bos theaterproducties, Ursul de Geer); Klasje van Riki (Toneelmakerij, Paul Knieriem); Ik ben Vincent en ik ben niet bang (Jeugdtheatervoorstelling van productiehuis ‘Meer opslag’ te Utrecht, Rob Vriens / Enne Koens); Bloos de mannen (Marte Boneschansker). Film/televisie, zoals Spangas; Christoffel Ko Hummus; Reclame mobiel.nl Oprichter en artistiek leider van Toneelgroep Jong Hart: maakt, op basis van stoere coming-of-age verhalen, educatief theater. Hiermee geven wij jongeren een stem en stof tot nadenken over thema’s waar een taboe op ligt. Speldocent op diverse basisscholen en middelbare scholen door het hele land. Speldocent bij het Vondelpark openlucht theater, Joji Na school of Arts. Kunst in de Klas onder leiding van Elsie de Brauw.

lees meer neem contact op