Menu

KinderenTheaterdag in de voorjaarsvakantie

In de schoolvakantie kan je een hele dag naar de Theaterschool! Onze docenten gaan in één dag een voorstelling maken met de hele groep.
Heerlijk de hele dag lekker toneelspelen, scènes maken, met z’n allen het verhaal verzinnen, repeteren en dan optreden!
Bij de Theaterdagen werken we in groepen in verschillende leeftijdscategorieën: 6-8 jr en 9-12 jr. Iedereen is welkom, je hoeft geen ervaring te hebben met toneelspelen.

De opzet van de Theaterdagen is vooral bedoeld om samen met leeftijdsgenoten een leuke plezierige dag te hebben. De docent werkt altijd vanuit een thema, boek, verhaal of andere inspiratiebron. Samen maken we in 1 dag een voorstelling en die spelen we in de Theaterzaal om 14.00 uur.

Thema: de ninja dag
Ver weg woont in een kasteel boven op een berg een koning. Het is geen goede koning, zoals alle andere koningen. Het is de boevenkoning! De boevenkoning is de grootste boef van alle boeven, hij steelt alles wat los en vast zit. Al het goud dat hij bezit, heeft hij ooit gestolen. De mensen uit de stad zijn boos en verdrietig, was er maar iemand die hun kon helpen...
GELUKKIG! Daar zijn de ninja’s.
De ninja’s zijn goede vriendelijke geheime krijgers die de mensen uit de stad gaan helpen.
Op deze dag zullen de ninja’s getraind worden in laserstralen ontwijken, verschillende ninjamoves, het allerstilst zijn, mensen helpen, angsten overwinnen en dapper zijn.
Aan het eind van de dag zullen we zien of de ninja’s er klaar voor zijn om de mensen te helpen en al het goud terug te stelen en terug te brengen.
Tot snel!

Spelenderwijs werken we aan:

*creativiteit
*spelplezier
*samenwerken en samen spelen
*communiceren
*presenteren

Wij verzorgen fruit, koekjes, en drinken. Kinderen nemen hun eigen lunch mee.

Over de docent

Boaz van Rooij

Opleiding: Afgestudeerd als Theater Docent aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Werk: Ik werk als theaterdocent bij Maas Theater en Dans, als trainer/trainingsacteur voor de UU en HKU en als maker/acteur bij Jeugdtheatercollectief Neuswijs. Ik ben altijd op zoek naar de beste vorm die past bij het verhaal dat verteld wordt, denk daarbij aan open en gesloten dramaturgische voorstellingen tot aan theaterwandelingen, participerende voorstellingen, installaties, luisterverhalen en performances. Verhalen uit de omgeving zorgen voor directe inspiratie in lessen en maakprocessen.

lees meer neem contact op