Menu

KinderenMusicalKlas

Tijdens Musicalklas werken we toe naar een spetterende musical die we samen maken. We bedenken het verhaal, schrijven de liedjes, maken de dansen en spelen uiteindelijk onze musical in de Theaterzaal voor publiek!

Wil je naast acteren je ook verdiepen in dansen en zingen, dan kan dat tijdens de Musicalklas. De klas is voor ieder niveau, dus of je nou al jarenlang speelt of nog nooit op het podium hebt gestaan, iedereen is welkom. We starten met het spelen van bekende scènes uit verschillende musicals zoals Annie, The Lion King, Peter Pan, Mathilda. Vervolgens kiezen we ons eigen verhaal of thema en werken we naar onze eigen musical toe. Tijdens de Musicalklas kun je je talenten ontwikkelen en je kunsten laten zien bij de uitvoering. De cursus wordt afgesloten met een voorstelling in de grote zaal van de Theaterschool.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan:

  • Creativiteit

  • Zelfvertrouwen

  • Samenwerken en samenspelen

  • Spelen/zingen en dansen voor publiek

Over de docent

Ramona Verkerk

Opleiding: Studio Herman Teirlinck, Theater Docent verkort aan de AHK. Werk: naast mijn werk als actrice met name theater docent (o.a. Amsterdams Theaterhuis, Theater Tij, Articance, MBO Creative College). Heb mij verdiept in het schrijven van theater en muziek (o.a. Muziek op I-Tunes @ Spotify en een publicatie in Etcetera) en een grote passie voor het ontwikkelen van educatie en het geven van educatieve workshops (o.a. HNT Jong, ITA).

lees meer neem contact op