Menu

JongerenMaakLAB

Deze cursus gaat over theatermaken. Iedereen in deze cursus is THEATER MAKER! En zo gaan we ook aan de slag: We werken vanuit verschillende invalshoeken. We gaan schrijven, decor en geluid ontwerpen, spelen en we gaan op zoek naar onze inspiratiebronnen. We bezoeken een repetitie van een mede theatermaker om inspiratie op te doen en adviezen uit te wisselen. We gaan in groepjes eigen korte voorstellingen maken en deze presenteren aan het eind van de lessenreeks. Als laatste sluiten we dit MaakLAB af met een bezoek aan een theatervoorstelling op kunstenfestival Tweetakt en bespreken dit als makers na!

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het gehele maakproces van een voorstelling? Of ben je gewoon nog niet klaar met theaterles en is je cursus dit seizoen al afgelopen? Of wil je een keer proeven hoe het is om theater te maken? Dan is deze korte cursus iets voor jou!

Meer over Tweetakt: www.tweetakt.nl

We gaan samen proberen een repetitie te bezoeken van een theatergezelschap en we bezoeken samen een voorstelling. Dit is in de cursusprijs inbegrepen.

In samenwerking met kunstenfestival Tweetakt

Over de docent

Jesse van Delft

Opleiding: Docent Theater ArtEZ Arnhem, op dit moment studerend aan de master Contemporary Theatre, Dance and Dramaturgy bij Universiteit Utrecht. Werk: Theaterdocent voor o.a. Theaterschool Utrecht, Scholen in de Kunst (Amersfoort) en in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs). Kunsteducatie maker voor theatergezelschap Het Houten Huis en Festival Tweetakt.

lees meer neem contact op