Menu

JongerenImpro LAB

Hou je van acteren? Verzin je graag dingen vanuit het niets? En zat je voor de buis gekluisterd toen ‘De vloer op (junior)’ op tv kwam? Dan is het Impro LAB helemaal iets voor jou!

In deze cursus gaan we aan de slag met verschillende vormen van improvisatie. Van theatersport, tot comedy, tot het uitspelen van grote dramatische scènes. Niets is gek genoeg en plezier staat altijd voorop! Tijdens de lessen, ontdek je spelenderwijs, verschillende basisvaardigheden van toneelspelen. Denk hierbij aan: het volgen van je impulsen, verbeeldingskracht, met vertrouwen op de vloer staan en heel belangrijk: samenwerken en samenspelen.

Iedereen kan zich inschrijven voor het Impro LAB. Of je nu jaren spelervaring hebt of nog nooit op de vloer hebt gestaan. Iedereen is welkom en we leren van elkaar. Krijg jij al zin om jezelf en anderen te verassen? Schrijf je dan nu in!

Over de docent

Reno van Rijsewijk

Opleiding: ArtEZ docent theater Arnhem, Toneelacademie Maastricht (acteursopleiding). Werk: Producties, zoals De aanslag (Bos theaterproducties, Ursul de Geer); Klasje van Riki (Toneelmakerij, Paul Knieriem); Ik ben Vincent en ik ben niet bang (Jeugdtheatervoorstelling van productiehuis ‘Meer opslag’ te Utrecht, Rob Vriens / Enne Koens); Bloos de mannen (Marte Boneschansker). Film/televisie, zoals Spangas; Christoffel Ko Hummus; Reclame mobiel.nl Oprichter en artistiek leider van Toneelgroep Jong Hart: maakt, op basis van stoere coming-of-age verhalen, educatief theater. Hiermee geven wij jongeren een stem en stof tot nadenken over thema’s waar een taboe op ligt. Speldocent op diverse basisscholen en middelbare scholen door het hele land. Speldocent bij het Vondelpark openlucht theater, Joji Na school of Arts. Kunst in de Klas onder leiding van Elsie de Brauw.

lees meer neem contact op