Menu

JongerenStand-up Comedy

Ben jij iemand die veel nadenkt over wat er om je heen en/of in de wereld gebeurt? Kijk je vaak naar Bo Burnham of Peter Pannekoek? Probeer je de humor van dingen in te zien? Ben jij de grootste grappenmaker van je vriendengroep en wil je weten hoe je die gebeurtenissen en gedachten om zet in verhalen? Wil je er achter komen waar jouw authentieke kracht op het podium ligt? Of hoe je ontspannen op het podium kan staan? Dan is deze cursus iets voor jou! We werken in deze cursus aan wie jij bent op een podium en waar jouw (kracht van) humor ligt. Uiteraard werken we ook aan hoe de verhalen en anekdotes opgebouwd worden en hoe je goed in contact blijft met het publiek.

Kort gezegd werken we in deze cursus aan:

• Authenticiteit
• Humor
• Spelplezier

Belangrijk om te weten is dat er van je gevraagd wordt om je wekelijks voor te bereiden, dit vereist wat tijd. De cursus wordt afgesloten met een presentatie.

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je al theaterervaring hebt of nog helemaal niet. Twijfel je of de cursus iets voor jou is, neem dan contact op met Aren Scholte.

Over de docent

Aren Scholte

Opleiding: ik ben in 2021 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Werk: docent Regie aan de opleiding Playground; cabaretier, regisseur en acteur. Hoofd productie bij KTA Producties en werk als uitvoerend cabaretier en acteur. Daarnaast maak ik muziek, voornamelijk Nederlandstalige Hiphop.

lees meer neem contact op