Menu

JongerenTheaterklas 4

Ben je nog niet klaar met theater en wil je door binnen ons talentontwikkelingstraject? In Theaterklas 4 ga je de diepte in; allerlei crossovers onderzoeken, verschillende disciplines, experimenteren en onderzoeken staan centraal.

Theaterklas 4 is in het leven geroepen voor jongvolwassenen die op zaterdagmiddag verder willen met theater, met leeftijdgenoten die allemaal gemotiveerd zijn en ervaring hebben. Misschien heb je alle theaterklassen bij ons doorlopen, of misschien heb je elders ervaring opgedaan en wil je instromen? Dat kan. De Theaterklassen bij Theaterschool Utrecht starten vanaf 13 jaar. Je kan je talenten ontwikkelen en doorgroeien in Theaterklas 1, 2, 3 en daarna naar Theaterklas 4. Deze cursussen bieden je verdieping en spelplezier. Samen met leeftijdsgenoten die ook serieus met theater aan de slag willen beleef je een te gekke tijd een heel jaar lang, iedere zaterdag. We bieden je een plek waar je je jezelf kan zijn, waar je jouw fascinaties kan ontdekken en waar je je acteer en maak skills kan verbeteren.

Film en Theater
Docent Eva Bervoets gaat een onderzoek doen over de grensvlakken van Theater en Film. Hoe kan het in elkaar overlopen, wanneer is het theater, wanneer film. Samen met je groep en met de docenten maken we een korte voorstelling die we voor de kerstvakantie spelen. Inclusief experimenten met camera, beamers, livestreams, installaties, iPads en natuurlijk met acteurs (de groep) op de vloer.

In januari 2023 gaat er weer een Theaterklas 4 van start: in korte tijd een voorstelling maken op een spannende locatie in de stad.

Over de docent

Eva Bervoets

Opleiding: Toneelacademie Maastricht Performance, PAO Docent. Werk: Theater & performance docent o.a. op het UCK, Jeugdtheater Hofplein, Jeugdtheaterschool Rabarber, Centrum voor de Kunsten De Nieuwe Veste, Centrum voor de Kunsten FluXus. Performer/theatermaker/videokunstenaar o.a. bij Buro Curious, Bervoets & Nijenhuis, Tolhuistuin en Het Huis Utrecht.

lees meer neem contact op