Menu

KinderenFilmdag in de meivakantie

Tijdens deze vakantie-activiteit ga je met een klein groepje (maximaal 10 deelnemers) aan de slag met het maken van een Stop-Motion filmpje.

Eva neemt je stapsgewijs mee in het proces. Hoe verzamel je ideeën? Hoe bedenk je een verhaal? Wie zijn de hoofdpersonen en welke voorwerpen heb je nodig? Alles maak je zelf. Van begin tot eind:

  • stap 1: verhaallijn/decor/ intro-outro maken (papier/schrijven/knutselen)
  • stap 2: fotograferen
  • stap 3: changement maken tussen alle filmpjes (een geheel maken)
  • stap 4: geluidseffecten maken: schoenen voor voetstappen/paraplu voor een vogel/wapper met jas/geluid van de wind met je mond
  • stap 5: je filmpje tonen aan de anderen op een groot scherm

Voor deze vakantie-activiteit mag je je eigen telefoon of tablet meenemen. Als je die niet hebt, gebruik je er een van Theaterschool Utrecht. Je filmpje delen we graag op onze socials, als jij dat ook leuk vindt. En natuurlijk mailen we je het filmpje als je met een tablet van ons hebt gewerkt.

Voor deze dag verzorgen wij koekjes, drinken en fruit. Neem zelf je lunch en een flesje water mee.

Over de docent

Eva Bervoets

Opleiding: Toneelacademie Maastricht Performance, PAO Docent Werk: Theater&performance docent o.a. op het UCK, Jeugdtheater Hofplein, Jeugdtheaterschool Rabarber, Centrum voor de Kunsten De Nieuwe Veste, Centrum voor de Kunsten FluXus. Performer/theatermaker/videokunstenaar o.a. bij Buro Curious, Bervoets&Nijenhuis, Tolhuistuin en Het Huis Utrecht.

lees meer neem contact op