Menu

CursussenAuditie JaarProductie Musical

Vind je het leuk om te acteren, dansen en zingen en zou je een echte musical willen maken? Kom dan auditeren!

Voor onze JaarProductie Musical zijn wij op zoek naar spelers. De auditie is bedoeld om een passende groep voor de gekozen musical te maken. Tijdens de auditie krijg de gelegenheid om je talenten te laten zien en gaan we met elkaar aan de slag. Je krijgt een stukje spel, dans en zang aangeleerd en hiermee gaan we samen aan de slag. Het is een bijeenkomst om te kijken of het samen past.

Zou je het dus leuk vinden om mee te doen en heb je al enige ervaring met acteren, dansen en zingen, kom dan 10 september langs.

Naar aanleiding van de auditie maken wij een passende groep. Past een kortere cursus meer bij jou dan is de Korte MusicalProductie misschien iets voor jou, hier hoef je geen auditie voor te doen maar is enige ervaring wel wenselijk.

Tip: meld je ook vast aan voor een 2e keuze, bijvoorbeeld Korte MusicalProductie..

Over de docenten

Eline Koelmans

Opleiding: Fontys Docent Theater. Werk: Theaterdocent bij Cultuur Onderwijs, UCK Jeugdtheaterschool, docent VO Revius (Wijk bij Duurstede), theatermaker bij locatietheatergroep Locus (Deventer), actrice en maker bij collectief de dochters (Utrecht), trainingsactrice Fontys (Eindhoven en Tilburg). De laatste jaren geef en ontwikkel ik veel projecten in het primair en voortgezet onderwijs en ben ik CO-teacher in het onderwijs.

lees meer neem contact op

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.

Nina Leisink

Opleiding: Fontys Hogeschool voor de Kunsten Musicaltheater, Opleiding Vocal Education, Meisner Toneelacademie Werk: Zangeres en docent zang, dans en musical op muziekscholen en in het onderwijs.

lees meer neem contact op