Menu

CursussenWorkshop: Presenteren

Verhalen vertellen is uitermate geschikt voor mensen die hun presentatie vertel skills willen verbeteren zodat ze zich daardoor krachtiger voelen wanneer ze spreken in sociale situaties. Ondanks dat het presenteren nu wellicht nog spannend is word jij misschien wel de beste presentator!

Tijdens de presentatietraining wordt je fantasie gestimuleerd.
Je leert krachtig en vrij voor een groep te spreken waardoor je uitstraling verbetert. Doordat je verhalen vertelt die je echt hebt meegemaakt en ter plekke verzint is er voor de training geen voorbereiding nodig.

We gaan tijdens de presentatietraining individueel en met elkaar leren presenteren, hierdoor ontstaat er een veilig groepsgevoel.
Hoe komt het dat je soms achter elkaar door kunt vertellen en dat je op andere momenten blokkeert en dan niks meer weet te bedenken?
We komen er per persoon achter wat iedereen nodig heeft om vrij en geïnspireerd te kunnen vertellen zodat iedereen resultaat zal zien.

NB: Er is een lunchbreak, lunch zelf meenemen

Over de docent

Herman Otten

Opleiding: acteurs opleiding aan de toneelschool in Utrecht. Werk: Na veel gewerkt te hebben voor film, televisie, theater en radio gespecialiseerd in het geven van presentatietrainingen en spreken in het openbaar. Hielp al honderden mensen van hun spreekangst angst af en liet al meer dan duizend mensen beter presenteren. Naast de open inschrijvingen die hij verzorgt in Amsterdam werkt hij ook als vaste spreektrainer voor onder andere Defensie – Koninklijke Marine, VUMC afdeling neurologie en verzorgt hij regelmatig trainingen ‘public speaking’ in New York City in de Shetler Studios en Theatre. Herman heeft er zijn levensdoel van gemaakt mensen zo snel en effectief mogelijk van hun spreekangst af te helpen en doet dit al jaren met veel plezier en succes.

lees meer neem contact op