Menu

CursussenWorkshop Songwriting en Performen

De Workshop is opgedeeld in twee delen:

Workshop dag 1
Opzet Liedje
Deze dag draait om vertrouwen en openbreken. Een groep van mensen die nog onbekend zijn voor elkaar komen samen om henzelf te ontwikkelen. Ontwikkeling komt met eerlijkheid, ruimte en vertrouwen.
De focus ligt op het fundament van de song maken. Hoe kom je op inspiratie? Wanneer is het onderwerp goed? Wat als ik vastloop? Tips, Tips en Tips om je verder te helpen met het begin van een song schrijven.
Aan het eind van de dag is er een opzet van de song. Deze song neem je mee naar Workshop 2 waar de focus ligt op het uitwerken en performen.
Deze workshop wordt begeleid door John-Lewis Cabot.


Workshop dag 2
Uitwerken/afwerken Liedje en Performance
De puntjes op de i zetten. Wat is het doel van het liedje? Wat in het liedje draagt hier niet aan bij? Wat mist er in het liedje? Hoe presenteer je jezelf?
Deze workshop wordt begeleid door John-Lewis Cabot en Tom Strik.

Over de docenten

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.

John-Lewis Cabot

John-Lewis Cabot, een ervaren songwriter en boeiende artiest met meer dan drie jaar toewijding aan DearMusic/BMG, biedt inspirerende workshops. Als gitarist en liedjesschrijver deelt Cabot tijdens zijn sessies waardevolle inzichten en technieken. Of je nu een beginner of doorgewinterde artiest bent, John-Lewis zorgt met een unieke en inspirerende aanpak dat jij de volgende stap maakt binnen het liedjes schrijven. Zijn workshops beloven niet alleen muzikale groei, maar ook een meeslepende ervaring voor iedereen die passie heeft voor het schrijven van liedjes.

lees meer neem contact op

Tom Strik

Ik doe veel op gevoel, als het goed voelt dan doe ik het! Ik volg m’n hart en de paden waar ik op geraak. En die paden gaan vaak alle kanten op, op deze manier zie ik veel, blijf ik ontdekken, ontmoeten en nieuwsgierig. Ik ben werkzaam als spoken word artiest, creative copywriter en ben ik programmeur en community manager bij poppodium De Helling in Utrecht. Daarnaast doe ik ook voice-overs, organiseer ik culturele evenementen, heb ik mijn eigen clubnacht, geef ik les in creatief schrijven, schrijf ik liedjes, sta ik bijna elke week op het podium en ben ik frontman van de elektronische poëzie rave-act SPROKEN. Daarnaast werk ik ook veel samen met andere muzikanten en producers.

lees meer neem contact op