Menu

VooropleidingenSelectiedag Vooropleiding

Er zijn voor de Vooropleiding en LOT meerdere Selectiedagen in 2023 waarin je kennis kunt maken met de lessen en met de opleiding.
Schrijf je in voor de Selectiedag die jou het beste uitkomt. Inschrijven kan nu al. Let op, er zijn deze dagen beperkt aantal plaatsen. Dus zorg dat je er snel bij bent!

Onze Selectiedagen in 2023

Je krijgt tijdens de Selectiedag verschillende lessen van onze docenten. Zo krijg je een goede indruk van de lessen, van de docenten en van het niveau, en wij krijgen een indruk van jou. Na de selectiedag hoor je of je bent toegelaten tot de LOT of VO.

Kijkje in de Keuken: Op donderdag 23 maart 2023 zetten de huidige studenten van de Vooropleiding de deuren open en laten in de Theaterzaal een aantal lessituaties zien en verschillende korte presentaties. Je bent van harte welkom om alvast te komen kijken. Je kunt hier een gratis ticket bestellen.

Onze Vooropleidingen zijn CRBKO gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien is BTW-vrijstelling toegekend voor onze Vooropleidingen (inclusief Selectiedagen).


Heb je nog vragen? Bekijk hier de FAQ met alle veelgestelde vragen en antwoorden.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Over de docent

Meerdere docenten

Enthousiaste en gekwalificeerde docenten uit ons team verzorgen de lessen.