Menu

18 - 20 jan 2022Meespelers Zinderella gezocht (8 – 20 jr)

Dan is dit je kans. Voor de jongerenvoorstelling Zinderella van NNT/Club Guy & Roni en Maas Theater en Dans, zoeken we kinderen en jongeren uit Utrecht die willen meespelen.
In de voorstelling sta je naast zeven professionele performers op het toneel in een muzikale, beeldende en fysieke voorstelling over je lijf en alle fijne en irritante dingen die met dat lijf te maken hebben. We spelen de voorstelling vanaf december 2021 in het hele land. Voor Noord-Nederland, Utrecht, Haarlem/Amsterdam, Eindhoven en Den Haag / Rotterdam zoeken we per stad/regio jongeren van 12 t/m 20 jaar: een meisje van 8 tot 11 jaar en tien jongeren van 12 tot 20 jaar.


De voorstelling
Je hebt een bad hair day, een pukkel en je billen zijn te plat. En ondertussen zie je alleen maar shiny vrienden met een meer dan perfecte kaaklijn en extreem lange benen. Je denkt: ik doe niet meer mee, laat mij maar lelijk in een hoek zitten. Zinderella gaat over je lijf, en over alle eisen die jij en de hele wereld eraan stellen. Te klein, te dik, te grijs, radeloos word je ervan. En intussen moet je maar gewoon geduldig zijn, tot je erachter komt wie je echt zou willen zijn.

In een sprookjesachtig fysieke show met veertien jonge en minder jonge lijven bevrijden we onszelf uit onze grijze keukens. We openen wild dansend het bal, gunnen je een inkijkje in onze backstage ruimte, waar onzekerheid, pukkels en angst voor je blote lijf niet langer verborgen blijven onder een mooie jurk.

Maar weet: geluk komt altijd, soms uit onverwachte hoek en niet altijd in de vorm van een prins of een afgetraind lijf.


Audities
Utrecht – ZA 18 december (deadline aanmelden audities t/m 28 november)
Repetities in Utrecht – 9, 16 januari
Speeldata in Utrecht – 18 t/m 20 januari

Terug naar overzicht