Menu

23 nov - 24 dec 2022open casting korte film (15-18 jr)

Mijn naam is Roos Hopman, ik studeer productie aan de Nederlandse Filmacademie. Momenteel werk ik mee aan de casting voor de derdejaarsfilm Hurricane, en doen we een open casting voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar. Om zoveel mogelijk jongeren te bereiken, verspreiden we onze casting oproep ook over jeugdtheater scholen.

Hurricane (werktitel) is de derdejaarsfilm van regisseur Dirkje Duwel (Nederlandse Filmacademie). Drie vrienden krijgen te maken met de consequenties van hun aanstormende volwassenheid. Otis, Amira en Arthur - alledrie zestien - beleven een typische weekenddag, waarbij we ze volgen van speelplein naar snackbar, en van hun thuis naar hun vrienden. Hurricane zal een slice-of-life film worden over een hechte vriendschap, die onder druk komt te staan door het gevoel van machteloosheid die adolescentie met zich meedraagt.

Lijkt het je leuk om in deze korte film te spelen? Schrijf dan een kort berichtje waarin je iets over jezelf vertelt: Waarom lijkt dit je leuk? Wat is het wildste dat je ooit met je vrienden hebt meegemaakt? Wat vind je het vervelendst aan jong zijn? - en app (+31 618 17 05 93) of mail (hurricanedefilm@gmail.com) dit daar naar ons! Liefst ook met een foto van jezelf :) Het lijkt ons super leuk om kennis met jullie te maken, wie weet tot snel!

Terug naar overzicht