Menu

25 jan - 15 apr 2022Poppenspelers gezocht voor afstudeerfilm!

Beste speler!

Ik ben Lenke, student 2D-animatie aan de HKU in Utrecht. Voor mijn afstudeerfilm Alma ben ik op zoek naar 3 à 4 poppenspelers. Het verhaal zal gaan over een meisje, Frieda, dat een lichtje probeert te vangen. Als ze dit echter probeert dooft het uit. De film zal een zoektocht vormen waarin Frieda aanvankelijk probeert om het lichtje te controleren, en uiteindelijk om haar verlangen los te laten.
Ik werk graag intuïtief en zintuiglijk, en zou het heel erg leuk vinden als er spelers zijn die graag aan dit multidisciplinaire project (met film en animatie) deel willen nemen. Tijdens de repetities wil ik graag samen onderzoeken hoe we dit verhaal door middel van poppenspel mooi weer kunnen geven.
De repetities zullen één à twee keer per week plaatsvinden in Utrecht in februari en maart, met één of twee opnameweken begin april, waarvoor beschikbaarheid in overleg. Ik ben op zoek naar spelers vanaf zestien jaar oud en alles daarboven. Audities (kan ook online!) vinden plaats op 25 en 26 januari.
Mocht je meer over mijn werk en het project willen weten, kijk dan op mijn Instagram (www.instagram.com/@lenke_duyvendak) of Vimeo (www.vimeo.com/lenkeduyvendak) of op de Drive in de URL.

Terug naar overzicht