Menu

2 mrt - 22 mei 2022Speler en/of regie-assistent gezocht!

De Theaterwerkplaats Culemborg produceert locatietheater rondom actuele thema's in de (ouderen)zorg, binnen een samenwerking tussen professionele theatermakers en oudere spelers. Als de muren konden praten is een poëtische, muzikale voorstelling over eenzaamheid en zingeving. Een voorstelling waarin ouderen zich verenigen in de opstand tegen de vermeende sloop van hun vertrouwde huis. De voorstelling wordt gemaakt tussen februari en mei 2022 en zal gaan spelen voor regulier publiek en (zorg)onderwijs.
Voor de voorstelling ben ik op zoek naar een ervaren, jonge speler die de rol van verzorger op zich kan nemen. Daarnaast ben ik op zoek naar een regie-assistent die deelnemende ouderen wil helpen in het ontwikkelen van de rol en het creatieve proces. Deze rollen zijn eventueel ook te combineren. Affiniteit/interesse met/in ouderen is een pré!
Het is een maatschappelijk relevant, avontuurlijk en uitdagend project, dat bovendien waanzinnig leuk is om onderdeel van te zijn. Er is een stagevergoeding van 500 euro, exclusief reiskostenvergoeding. Repetities vinden plaats op woensdag- en/of donderdagmiddagen, afhankelijk van je beschikbaarheid.
Interesse? Neem contact op met regisseur Marijn van den Bogaard voor een kopje koffie!

Terug naar overzicht