Menu

2 dec 2020 Workshops in samenwerking met Kunstbende Utrecht

Theaterschool Utrecht biedt gratis mini-cursussen van 4 lessen aan in samenwerking met creatief jongerenplatform Kunstbende. In De TheaterwerkPlaats kan je onder professionele begeleiding zelf aan de slag met theater en eigen werk maken.

Zelf een scène schrijven en spelen, spoken word, iets maken vanuit een verhaal of thema, alles kan en mag… Wil je misschien meedoen aan Kunstbende maar heb je nog geen idee voor een eigen act, probeer dan in deze korte cursus van alles uit en doe inspiratie op.

De cursussen bestaan uit 4 lessen op de zaterdagmiddag. De startdata zijn

Kunstbende is hét creatieve platform voor jongeren van 13 t/m 18 jaar. Binnen de categorieën dans, DJ, expo, fashion, film, influencer, muziek, taal en theater worden er workshops en try-outs georganiseerd. Met je zelfgemaakte act kun je vervolgens meedoen aan de voorronde in jouw regio waar een professionele jury jouw werk bekijkt en beoordeelt. De top 3 per categorie krijgt een coachingstraject op maat en de nummer één stroomt door naar de landelijke finale. Daar strijd je om een plekje op een mainstage binnen jouw categorie zoals Oerol voor theater, Zwarte Cross voor muziek en Mysteryland voor DJ. Check voor meer info Kunstbende.

Ander nieuws

We zoeken een administratief medewerker

2 december 2021 lees meer

Update corona-richtlijnen

27 november 2021 lees meer

Overweeg je een Theateropleiding?

19 november 2021 lees meer
Terug naar overzicht