Menu

23 feb 2021 Update coronamaatregelen

De geldende coronamaatregelen zijn voor een groot deel verlengd tot en met 15 maart 2021. Fysieke lessen en andere bijeenkomsten zijn daardoor nog steeds niet mogelijk. Onze leslocaties blijven gesloten voor publiek, in ieder geval tot en met 15 maart 2021.

Lopende cursussen

Onze lessen gaan online door, enkele worden na de lockdown ingehaald. We kijken hierbij wat het beste past bij de cursus.

Proeflessen en nieuwe cursussen

Kinderen en jongeren
Door de lockdown gaan onze nieuwe cursussen wat later dan eerst gepland van start: kinderen en jongeren starten zoals we dat nu kunnen voorzien vanaf 16 maart 2021. De cursussen op maandag starten een week later, op 22 maart 2021. Ben je nieuw bij Theaterschool Utrecht, kom dan de eerste les als proefles doen! Meld je daarvoor wel even aan. Kijk voor meer info in onze agenda.
Kunnen we dan toch nog niet fysiek van start, dan stellen we de startdata nog even uit.

Volwassenen
Door de lockdown gaan onze nieuwe cursussen wat later dan eerst gepland van start: ook volwassenen starten vanaf 16 maart 2021, de cursussen op maandagavond starten een week later, op 22 maart 2021. Kunnen we dan toch nog niet fysiek van start, dan stellen we de startdata nog even uit.

Ander nieuws

Wegens grote belangstelling: extra cursus Toneel 1

17 februari 2021 lees meer

Wegens grote belangstelling: extra cursus Camera Acteren 1

17 februari 2021 lees meer
Terug naar overzicht