Menu

18 mrt 2023 Voorstelling: Soms is liefde dit - HUISgezelschap

Dit jaar speelt Het Huisgezelschap Soms is liefde dit.

Vier vrienden komen samen om te vieren dat Dolf W. een rechtszaak gewonnen heeft. Hij is onschuldig verklaard voor de dood van een patiënt. Maar is hij ook echt onschuldig? Op deze 'gezellige' avond lopen de onderhuidse spanningen steeds hoger op. Hoe reageren zijn vrouw en vrienden als Dolf ze de waarheid vertelt? En hoe eerlijk zijn de anderen eigenlijk?

In dit stuk proberen vier personages hun relatie veilig te stellen. Er wordt gepraat, gedronken en met het vingertje gewezen. Overwint de liefde echt alles?

Tekst vrij naar: Zullen we het liefde noemen (2003) van Peer Wittenbols

Regie: Tessa Kraijer

Begeleiding: Lize van Olden

Cast: Haymo de Kort, Marieke Kil, Rob Verstegen, Dennis Hamwijk, Emmy Krooshof, Nikki te Grotenhuis, Emma Mertens, Mickey Bakker, Paul Tijsen, Jeroen Brus, Erica van Drie

Met dank aan: De 50 donateurs die het decor en de kostuums mogelijk maakten via Voordekunst.nl, Ginette Puylaert (zangcoaching), Wim Berings (begeleiding) en Peer Wittenbols (tekst).

HUISgezelschap is ook te bewonderen op 7 april 19:30 in Theater de Leeuw, Arnhem

Het HUISgezelschap bestaat uit een groep ervaren spelers die bij Theaterschool Utrecht heel wat meters hebben gemaakt. Ieder jaar werken zij aan een ambitieuze productie.

Terug naar overzicht