Menu

25 nov 2022 Open HUISpodium

Programma

 • HUISteam Theatersport
 • Patrick Hoving (cursist Kleinkunst) opent met het lied 'Het voorprogramma'
 • Theaterklas 3 speelt 'Mag ik even jullie aandacht?'
  Een mini montage-voorstelling over 'aandacht'. Van aandachtvragers tot ongevraagde aandacht. En, van een onderzoekje aandacht trekken tot aandacht vragen voor dat wat volgens deze spelers nou eigenlijk ècht de aandacht verdient.
  Spel: Jhudo, Alec, Ole, Jasja, Max, Roosmarijn
  Regie: Freek van Zonsbeek
 • Peter Sanders (cursist Kleinkunst) speelt een stuk uit zijn licht absurdistische antikapitalistische voorstelling TEGEN
 • Theatersport Open Jam: voor wie het leuk vindt en als je durft: doe je naam in een hoge hoed en speel theatersportgames mee (voor beginners èn gevorderden)

Presentator: Marieke van Laar
Muzikale begeleiding: Bam Commijs

Nieuw bij Theaterschool Utrecht: het Open HUIS podium!
Een toffe voorstellings- en try out avond, waar cursisten het beste presenteren uit de lessen. Vaste speler is het HUISteam Theatersport met een interactieve improvisatievoorstelling waarbij het publiek input levert voor de te spelen scènes. Je kan van alles verwachten: toneel, theatersport, kleinkunst, stand-up comedy, enz. Wie weet zie jij hier dat aanstormende comedytalent of die briljante scène die je laat schaterlachen of die je juist ontroert.

Kom kijken, laat je inspireren! Het Open HUISpodium is ook op: 23 december, 27 januari 24 februari en 24 maart.

Een laagdrempelige avond voor iedereen die zin heeft in een avondje theater.


Start voorstelling: 20:00 uur
Standaard ticket: €7,50

Cursisten van Theaterschool Utrecht kunnen gebruik maken van de cursistenkorting! Zo bezoek je het openHUIS podium voor maar €2,50.

Terug naar overzicht