Menu

24 mrt 2023 Open HUISpodium

Programma

  • HUISteam Theatersport speelt games
  • Vertelpodium met Esther van Ommen
  • Compilatie liedjes en tekst door cursisten Musical
  • Popprofessor Joost Augusteijn
  • Theatersport Open Jam: voor wie het leuk vindt en als je durft: doe je naam in een hoge hoed en speel theatersportgames mee (voor beginners èn gevorderden)

Presentator: Marieke van Laar
Muzikale begeleiding: Bam Commijs

Nieuw bij Theaterschool Utrecht: het Open HUIS podium!
Een toffe voorstellings- en try out avond, waar cursisten het beste presenteren uit de lessen. Vaste speler is het HUISteam Theatersport met een interactieve improvisatievoorstelling waarbij het publiek input levert voor de te spelen scènes. Je kan van alles verwachten: toneel, theatersport, kleinkunst, stand-up comedy, enz. Wie weet zie jij hier dat aanstormende comedytalent of die briljante scène die je laat schaterlachen of die je juist ontroert.

Het thema van dit Open HUIS Podium is "buiten de deur”. Je krijgt natuurlijk weer een inkijkje in de activiteiten van de Theaterschool zelf, met een presentatie door de cursisten Musical die een compilatie van liedjes en tekst laten horen, en natuurlijk het HUISteam Theatersport.
Maar buiten de TSU zijn ook andere podia voor amateurkunst. Esther van Ommen, initiatiefnemer van het Vertelpodium treedt op met een verhaal. En ook popprofessor Joost Augusteijn, die tevens in het comité van Stichting IETS (Improvisatie en Theaterport) zit, ter bevordering van het netwerk van improvisatiespelers in Nederland en België.
Kom kijken, laat je inspireren!

Een laagdrempelige avond voor iedereen die zin heeft in een avondje theater.


Start voorstelling: 20:00 uur
Standaard ticket: €7,50

Cursisten van Theaterschool Utrecht kunnen gebruik maken van de cursistenkorting! Zo bezoek je het openHUIS podium voor maar €2,50.

Terug naar overzicht