Menu

27 jan 2023 Open HUISpodium

Programma

 • Marjolein Rotteveel - Kleinkunst/cabaret
  Marjolein Rotteveel is schrijver en taalliefhebber. Ze heeft haar première op dit podium, waar ze haar kleinkunstliedjes en -tekst zal opvoeren. Je kan haar ook zien bij Gluren bij de Buren, en lees haar blogs op www.marjoleinrotteveel.nl
 • Linda Schlief - Kleinkunst/cabaret
  Linda is op het podium beland, hoewel dat eigenlijk niet de bedoeling was. Ze is namelijk niet helemaal geschikt voor deze wereld. In haar cabaretvoorstelling “Nu ik er toch ben” vraagt ze zich af wat nu eigenlijk ‘normaal’ is. En of je dat wel moet willen zijn. Dit is een klein stukje daaruit.
 • Tussenjaar Theaterschool Utrecht
  Wat is het Tussenjaar en wat maakt het zo bijzonder? Dat wordt door de studenten zelf uitgelegd, natuurlijk op een theatrale manier! Je krijgt een inkijkje in de lessen te zien, hoe ze te werk gaan en wat je nog meer leert dan enkel theater. De uitgangspunten komen voorbij: persoonlijke ontwikkeling, uitproberen en onderzoeken, fouten maken mag. Het tussenjaar laat je op het puntje van je stoel zitten, omdat ze ter plekke het theaterstuk voor jou maken.

 • HUISteam Theatersport speelt games
 • Theatersport Open Jam: voor wie het leuk vindt en als je durft: doe je naam in een hoge hoed en speel theatersportgames mee (voor beginners èn gevorderden)

Presentator: Marieke van Laar
Muzikale begeleiding: Bam Commijs

Nieuw bij Theaterschool Utrecht: het Open HUIS podium!
Een toffe voorstellings- en try out avond, waar cursisten het beste presenteren uit de lessen. Vaste speler is het HUISteam Theatersport met een interactieve improvisatievoorstelling waarbij het publiek input levert voor de te spelen scènes. Je kan van alles verwachten: toneel, theatersport, kleinkunst, stand-up comedy, enz. Wie weet zie jij hier dat aanstormende comedytalent of die briljante scène die je laat schaterlachen of die je juist ontroert.

Kom kijken, laat je inspireren! Het Open HUISpodium is ook op: 24 februari en 24 maart.

Een laagdrempelige avond voor iedereen die zin heeft in een avondje theater.


Start voorstelling: 20:00 uur
Standaard ticket: €7,50

Cursisten van Theaterschool Utrecht kunnen gebruik maken van de cursistenkorting! Zo bezoek je het openHUIS podium voor maar €2,50.

Terug naar overzicht