Menu

23 dec 2022 Open HUISpodium

Programma

 • HUISteam Theatersport speelt games
 • Een paar spelers van het HUISgezelschap geven een voorproefje van de voorstelling Soms is liefde dit.
  Dit is een stuk over de grenzen van liefde. Hoe onvoorwaardelijk is liefde als alle geheimen op tafel komen te liggen? In het stuk komen 4 personages voor, die gespeeld worden door 12 acteurs. Hoe ziet dat eruit? En wat doet die karaokeset op het podium?Op het Open HUISpodium krijg je al een beetje antwoord op deze vragen.
  Spelers: Dennis, Marieke, Mickey, Nikki, Jeroen, Emmy, Emma en Paul
  Docent: Lize van Olden en Tessa Kraijer
 • Schrijvers van de cursus Creatief Schrijven presenteren hun mooiste werk deze avond. Laat je raken door ontroerende, grappige, leuke verhalen die worden voorgedragen, voorgelezen en soms op een andere creatieve manier worden gedeeld deze avond.
  Schrijvers: Marjolein Floor, Sanne Tielemans, Naargis Hmedi, Frank de Git, Batja Sternal, Mirjam Blokker en Gea Schonewille. Docent: Roos Voorhorst
 • Theatersport Open Jam: voor wie het leuk vindt en als je durft: doe je naam in een hoge hoed en speel theatersportgames mee (voor beginners èn gevorderden).

Presentator: Marieke van Laar
Muzikale begeleiding: Bam Commijs

Nieuw bij Theaterschool Utrecht: het Open HUIS podium!
Een toffe voorstellings- en try out avond, waar cursisten het beste presenteren uit de lessen. Vaste speler is het HUISteam Theatersport met een interactieve improvisatievoorstelling waarbij het publiek input levert voor de te spelen scènes. Je kan van alles verwachten: toneel, theatersport, kleinkunst, stand-up comedy, enz. Wie weet zie jij hier dat aanstormende comedytalent of die briljante scène die je laat schaterlachen of die je juist ontroert.

Kom kijken, laat je inspireren! Het Open HUISpodium is ook op: 27 januari, 24 februari en 24 maart.

Een laagdrempelige avond voor iedereen die zin heeft in een avondje theater.


Start voorstelling: 20:00 uur
Standaard ticket: €7,50

Cursisten van Theaterschool Utrecht kunnen gebruik maken van de cursistenkorting! Zo bezoek je het openHUIS podium voor maar €2,50.

Terug naar overzicht