Menu

26 nov 2022 Alumnidag Theaterschool Utrecht

Alumnidag Theaterschool Utrecht

26 november 14.00 – 16.00 uur in de Theaterzaal

Kom je ook? Vooraf aanmelden is niet nodig.

Op zaterdag 26 november organiseren we een alumnidag met een aantal studenten van verschillende theaterscholen in Nederland. Onder leiding van Jimat Pelupessy gaan oud-deelnemers van de LOT, de Vooropleiding en het Tussenjaar van TSU in gesprek over hun leerroute. Hoe is het om als leerling van TSU audities te doen op verschillende HBO theaterscholen? En hoe is hun ervaring op de opleiding nu? Hebben ze tips voor de komende audities?

Er komen alumni van diverse theateropleidingen. Zoals de acteursopleiding, de mimeopleiding, writing for performance, de regieopleiding, docent theater, muziektheater, performance, etc.

De alumnidag is bedoeld voor huidige leerlingen van Theaterschool Utrecht, die overwegen om auditie te doen voor een vervolgopleiding. Leerlingen van de Productieklassen, Theaterklassen, en de LOT, Tussenjaar en de Vooropleiding of andere cursussen bij TSU zijn welkom.

Heb je interesse om deze middag ook bij te wonen, je bent van harte welkom om 14.00 uur in de Theaterzaal op Domplein 4.

Terug naar overzicht