Aanbod Jongeren (tot 18 jr)

Woensdag 11 september
Proeflessen voor jongeren 13-18 jr| 18.00-19.00 uur
Locatie: Domplein 4
Meld je aan via het formulier!

Start dinsdag 24 september 2019

Start woensdag 25 september 2019

Start donderdag 26 september

Start vrijdag 27 september 2019

Start zaterdag 7 september 2019

Start zaterdag 21 september

Start zaterdag 28 september 2019

Wordt verwacht

  • Workshops & Masterclasses | diverse niveaus  | 1e zondag van de maand

Theaterschool Utrecht - jongeren

Theater is magisch! Bij Theaterschool Utrecht stap je even in een andere wereld, je gaat samen theatermaken, nieuwe dingen leren, uitproberen en werken aan mooie voorstellingen. We zijn er voor de jonge beginners maar ook voor de talentvolle jongeren die overwegen om naar een theateropleiding te gaan.

Leerlijn
Theaterschool Utrecht werkt met een doorlopende theater-leerlijn, alles onder één dak. Zodra je in aanraking komt met theater en de vonk overspringt, kan je aanhaken bij onze leerlijn ‘De Hoofdstraat’. Je kan jong starten, maar dat hoeft niet. ‘De Hoofdstraat’ is een garantie voor ontwikkeling, verdieping en ieder jaar weer nieuwe dingen leren, zien en ervaren.

Aanbod voor jongeren
Jongeren van 12 tot 14 jaar kunnen kiezen tussen de Acteerklas en de Productieklas. Vanaf 14 jaar zijn de Theaterklassen 1, 2 en 3 (Guerrilla’s en Productie) en het StorytellingLAB.

Theaterschool Utrecht Festival | 21 en 22 maart 2020
Ons eigen Festival! Tijdens het festival zijn er heel veel voorstellingen te zien voor kinderen en jongeren. Ook zijn er dat weekend allerlei leuke activiteiten in huis, workshops,masterclasses voor kinderen/jongeren én volwassenen En je kan je intekenen voor een talenten programma met o.a. een auditietraining. Dit festival is voor, door en met leerlingen van Theaterschool Utrecht. Zet maar vast in je agenda!

Jongeren - Proeverij

Proeflessen voor jongeren 12-18 jaar: woensdag 11 september 2019 | 18.00 - 19.00 uur
Locatie: Domplein 4

Ben je benieuwd naar Theaterschool Utrecht? Kom kennismaken en doe mee met de Proeverij! Je krijgt hier informatie over de lessen, je ontmoet de docenten en je doet mee met een korte proefles samen met leeftijdgenoten. Zo ervaar je of theater iets voor je is. De proefles is laagdrempelig en geeft een goed beeld: je proeft de sfeer van Theaterschool Utrecht. Doe lekker mee!

De Proeverij is gratis. Meld je wel even aan via onderstaand formulier:

Op de Proeverij zijn er medewerkers en docenten van Theaterschool Utrecht aanwezig voor vragen en kun je je eventueel direct inschrijven voor een cursus.