Theaterschool Utrecht - jongeren

Theater is magisch! Bij Theaterschool Utrecht stap je even in een andere wereld, je gaat samen theatermaken, nieuwe dingen leren, uitproberen en werken aan mooie voorstellingen. We zijn er voor de jonge beginners maar ook voor de talentvolle jongeren die overwegen om naar een theateropleiding te gaan.

Leerlijn
Theaterschool Utrecht werkt met een doorlopende theater-leerlijn, alles onder één dak. Zodra je in aanraking komt met theater en de vonk overspringt, kan je aanhaken bij onze leerlijn ‘De Hoofdstraat’. Je kan jong starten, maar dat hoeft niet. ‘De Hoofdstraat’ is een garantie voor ontwikkeling, verdieping en ieder jaar weer nieuwe dingen leren, zien en ervaren.

Aanbod voor jongeren
Jongeren van 12 tot 14 jaar kunnen kiezen tussen de Acteerklas en de Productieklas. Vanaf 14 jaar zijn de Theaterklassen 1, 2 en 3 (Guerrilla’s en Productie) en het StorytellingLAB.

Hieronder zie je ons diverse cursusaanbod voor jongeren: musicalles, toneelles, acteerles en nog allerlei andere theaterlessen.

Aanbod Jongeren (tot 18 jr)

Start zaterdag 21 september

Start dinsdag 24 september

Start woensdag 25 september

Start donderdag 26 september

Start zaterdag 28 september

Start zaterdag 5 oktober

Wordt verwacht

  • Programma Jongeren Voorjaar 2020 staat binnenkort op deze pagina!!!
  • Workshops & Masterclasses | diverse niveaus  | vanaf Voorjaar 2020

Wil je de eerste les meedoen als proefles? Dat kan! Mail naar info@theaterschoolutrecht.nl

Theaterschool Utrecht Festival | 21 en 22 maart 2020
Ons eigen Festival! Tijdens het festival zijn er heel veel voorstellingen te zien voor kinderen en jongeren. Ook zijn er dat weekend allerlei leuke activiteiten in huis, workshops,masterclasses voor kinderen/jongeren én volwassenen En je kan je intekenen voor een talenten programma met o.a. een auditietraining. Dit festival is voor, door en met leerlingen van Theaterschool Utrecht. Zet maar vast in je agenda!