Menu

Zomers locatietheater op de Nijverheid

Locatie de Nijverheid als speeltuin gebruiken! Een locatie dwingt iets af dat een theaterzaal niet heeft. Locatie is minder comfortabel dan een zaal, vervreemdend ook. Je bent als publiek ergens te gast en de realiteit komt als het ware bij je op bezoek.

Vanuit onderzoek, compositiewerk, beeldritme en geluid maak je in groepjes een performance op locatie. De Nijverheid is een broedplaats voor kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines. Kunstenaars hebben hier hun eigen atelier, werkplek of repetitieruimte. Het terrein staat vol kunst en er zitten overal verborgen deuren en gekke plekken. Op maandag, dinsdag en woensdag repeteren we. Op woensdagavond spelen we voor publiek. Elke deelnemer kan één persoon uitnodigen.

Je werkt aan

  • Locatie-onderzoek
  • Beeldritme
  • Compositie
  • Spelplezier

Deelnemers met én zonder theaterervaring zijn welkom.

Let op: de lestijden zijn variabel!
Maandag 3 augustus 10-14 uur
Dinsdag 4 augustus 10-14 uur
Woensdag 5 augustus 12-17 uur en van 17-19 uur de presentatie voor publiek

Over de docent

Marieke Heerema

Opleiding: Theaterdocent Academie voor Theater en Dans Amsterdam Werk: theaterdocent bij Maris College (Den Haag), Pouwercollege (Utrecht), Trajectum College (Utrecht). Als regisseur maak ik autonome voorstellingen en ik maak voorstellingen in opdracht voornamelijk in de zorg.

neem contact op