Menu

KinderenTheaterdag in de kerstvakantie

In de kerstvakantie kan je een hele dag naar de Theaterschool! Bente gaat in één dag een voorstelling maken met de hele groep.

De dag nadat de winter officieel is begonnen staat alles op scherp, wie verschijnen er ten tonele, wat is hier precies aan de hand en wie is toch die ene figuur waarop deze groep staat te wachten? De mysteries liggen voor het oprapen, maar hoe steekt dit in elkaar? Samen gaan we op onderzoek uit, nemen we een theatertekst onder de loep en maken we een spannend verhaal.

Heerlijk de hele dag lekker toneelspelen, scènes maken, met z’n allen het verhaal verzinnen, repeteren en dan optreden!
De voorstelling maak je dus in 1 dag en speel je in de Theaterzaal. Helaas is het vanwege de recente maatregelen niet haalbaar om de voorstelling voor publiek te spelen. We gaan de kinderen naar elkaar laten kijken en sluiten de dag samen feestelijk af.

Wij verzorgen fruit, koekjes, en drinken. Kinderen nemen hun eigen lunch mee.

Over de docent

Bente van Arkel

Opleiding: HKU Theatre and Education & MA Dramaturgie aan de UvA. Werk: Als theaterdocent o.a. bij Theaterschool Utrecht voor zowel jeugd als volwassenen, in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs), bij Jeugdtheaterhuis Z-H, en bij theater De Krakeling. Als dramaturg o.a. betrokken bij verschillende (internationale) theaterprojecten, waaronder een samenwerking met Frân Wen in Wales.

lees meer neem contact op