Menu

Kinderen (4-12 jr)Kerstproductie

Dol op kerst en theater? Dan is dit wat voor jou! Serieuze gesprekken over wat we precies vieren wisselen zich af met hysterische dansjes in een sneeuw van glitter, werkelijk alles komt voorbij. De Kerstproductie is voor kinderen met een grote fantasie, die het leuk vinden om mee te denken en te werken aan de voorstelling.

In de eerste lessen maken we kennis met elkaar, met theater en hebben we het over alles wat te maken heeft met kerst. We maken vervolgens samen scènes, studeren op zelfgemaakte liedjes of bewegingen en oefenen de teksten. Uiteindelijk oefenen en repeteren we de hele voorstelling met kostuum en decor. Tot slot laten we vlak voor kerst onze voorstelling zien aan het publiek.

Spelenderwijs werken we aan verschillende vaardigheden:

  • Fantasie
  • Creativiteit
  • Zelfvertrouwen
  • Samenwerken en samenspelen
  • Performen voor publiek

Elk kind met de nodige fantasie en liefde voor kerst is welkom in deze Kerstproductie. Daarna zou je welkom zijn bij de TheaterSpeelPlaats of een van de LABs.

Over de docent

Linda Bosch

Opleiding: Theaterdocent - Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten Werk: Artistiek verantwoordelijk voor Suburbia in de Buurt (Almere), docent en maker bij o.a. DEGASTEN (Amsterdam), Theater Na de Dam (Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Boedapest), UCK Jeugdtheaterschool (Utrecht), AJTS (Amsterdam), DOX (Utrecht), Jeugdtheaterhuis (Leiden), Hofplein (Rotterdam). Voorstellingen speelden op o.a. Over het IJ(2019&2018), Hofplein On Stage (2018), Boslab (2017), Fringe Amsterdam (2016), Brugtheaterfestival (2015).Docent in het onderwijs (primair en voortgezet onderwijs).

lees meer neem contact op