Menu

16 sep 2020 Proeverij kinderen

Kom kennismaken met theater! De Proeverij is een vrijblijvende, gratis proefles. Zo kan je op een laagdrempelige manier een keer een les proberen. De Proeverij is een kennismaking met Theaterschool Utrecht, met de docenten en met de kinderen die misschien wel bij jou in de groep komen. Kom lekker meespelen! Maar pas op, misschien wil je nooit mee zonder ;).

Kies hieronder de juiste leeftijdsgroep om in te schrijven voor de proefles tijdens de Proeverij.

16:00 - 17:00

Om 16.00 uur beginnen we met informatie voor jou en voor je ouders. Daarna ga je lekker spelen en kom je er snel achter of je het leuk vindt.

We verzorgen trouwens ook lessen in Leidsche Rijn en Zuilen. Voor een proefles op deze locaties kun je natuurlijk naar de Proeverij op het Domplein komen, maar je mag ook de eerste reguliere les als proefles volgen op een van deze locaties.

Net als bij alle cursussen, houden we ook bij de Proeverij rekening met de richtlijnen rondom corona.

Tips

  • Weet je al welke cursus je (kind) eventueel wil gaan doen? Schrijf je dan ook alvast voor de cursus zelf in om een plekje te hebben.
  • Toch liever een andere cursus na de proefles? Dat kan meestal nog, mits er plek is. Dit regelen we graag binnen 24 uur na de proefles. Laat het ons weten, dan zoeken we naar een oplossing!
  • Ben je ingeschreven voor een cursus en is de proefles niet wat je verwachtte? Je kan nog tot 24 uur na de proefles kosteloos afmelden.
Terug naar overzicht