Menu

16 sep 2020 Proeverij jongeren

Bij Theaterschool Utrecht bieden we je een plek om jezelf te zijn. Er is voor ieder wat wils. Voorstellingen maken, leren acteren, je talent ontwikkelen en misschien zelfs wel doorstromen naar de vooropleidingen. We nemen je serieus, je gaat samen met leeftijdsgenoten mooie dingen maken, ervaren en spelen.

Het is misschien fijn om eerst een proefles te doen. Dan leer je je leeftijdsgenoten kennen, de docenten en Theaterschool Utrecht. Voor deze proefles hoef je geen teksten te leren of andere spannende dingen te doen, gewoon lekker komen en meespelen. Spelplezier staat altijd voorop!

Kies hieronder de proefles voor jouw leeftijdsgroep om je in te schrijven. Deelname is gratis!

Ouders zijn welkom om even mee te komen. Terwijl jij met de docent en je groep in een theaterstudio de proefles doet, kunnen je ouders de eerste 10 minuten een informatiepraatje bijwonen. Daar vertellen wij over Theaterschool Utrecht, over de mogelijkheden en kunnen we vragen beantwoorden. De Proeverij vindt plaats op onze locatie op Domplein 4. Ook als je een cursus wilt gaan doen in Leidsche Rijn ben je voor de proefles welkom op het Domplein!

Net als bij alle cursussen, houden ook bij de Proeverij rekening met de richtlijnen rondom corona. We houden de groepen klein, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.

Tips

  • Weet je al welke cursus je (kind) eventueel wil gaan doen? Schrijf je dan ook alvast voor de cursus zelf in om een plekje te hebben.
  • Toch liever een andere cursus na de proefles? Dat kan meestal nog, mits er plek is. Dit regelen we graag binnen 24 uur na de proefles. Laat het ons weten, dan zoeken we naar een oplossing!
  • Ben je ingeschreven voor een cursus en is de proefles niet wat je verwachtte? Je kan nog tot 24 uur na de proefles kosteloos afmelden.
Terug naar overzicht